Doprava zdarma při nákupu nad 1500 Kč.

Žiju bio

Relax je ale důležitý a já si ho, naštěstí, umím udělat doma. Sice vlastně taky pracovní, ale mě to baví.

Když jsem se jako mladý kluk přestěhoval ze své rodné hroudy do Prahy, byl jsem nadšený. Tolik pracovních možností! Na zábavu byl čas tak akorát a já jsem stejně nikdy nějaké bujaré akce do rána nevyhledával. Takže jsem si po čase uvědomil, že ano, super, ale ne až takhle. A začal jsem se poohlížet po tom, co je mému srdci blízké. Příroda a klid. Pražský floutek se ze mě nikdy nestal.

Módní branže je specifická a náročná. Co se nedostává na čase, je vykompenzováno stresem. Takže zatímco ostatní v týmu zapíjeli nervy a časový shon energiťáky a zajídali bagetami, byl jsem vždycky jediný, kdo měl z domova připravenou krabičku s nějakým zdravým obědem a svačinou. Taky jsem všechny nutil třídit odpad a chtěl se místo divokých mejdanů pořádně vyspat.

Obrovská zelená louka, na které jsme si s přítelem po letech strávených na pražském Smíchově, postavili malý domeček, byla pro můj sen a velkou vášeň ideální. To obrovské strašidelné nic byste po mnoha letech každodenní dřiny nepoznali. Zahrada se mi proměnila částí na krásné zelené a zdravé záhony, ze kterých si připravujeme naše jídlo, částí na relaxační zóny, které v těch některých dnech volna využíváme s přítelem sami nebo s přáteli. Poslední část je zřejmě nejnáročnější a realizuji ji teprve teď. Dělám ji, jak se říká, okrasnou. Řeknu vám, je to neskutečná fuška, ale už se těším na výsledek. V těchto dnech dodělávám nový skleník. S klasickými otevíracími dveřmi s klikou! Jestli někdo milujete zahradničení, tak víte, že to je velký nadstandard, který vůbec není běžný. Takže z něj mám dvojitou radost. Prostě luxus všedního dne.

Tenhle můj relax je taky bezvadný tělocvik. Místo činek tahám kameny, místo sedů lehů se natahuju po záhonech, místo kardia lítám z místa na místo a vyměřuju. Co vám budu povídat, od té doby, co takhle makám, jsem si doslova vypěstoval asi tu nejlepší figuru a fyzičku, kterou jsem kdy měl. Proč to říkám? Protože tohle jsem já. Věřím v přírodu, v práci na ní, ve zdravý životní styl, který nemusíte nutně „dělat“ v posilovně a lahvičkami s uměle namíchanými drinky. Věřím v čerstvý vzduch, vstávání s rozbřeskem a usínáním se slepicemi. Líbí se mi ráno vstát a jít si utrhnout voňavé rajčátko. Miluju vůni kytek, které rostou okolo mě. Ale přiznám se. Občas do fitka musím nebo tedy chci zajít. Aktuálně třeba proto, že ladím formu na letní focení plavek. Mám novou kolekci, tak musím „s kůží na trh“. I doplňky stravy si teď dopřeju, ale jen bez příchuti a bez barviv. Všechno PURE.

Takže až mě někdy Čáslavi potkáte s balíčky, které vám odesílám a budu třeba jen v teplákách, ano jsem to já. Pracuju a užívám si života tak, jak to mám rád. Do Prahy se stále rád vracím. Za kulturou, za lidmi, za designem, za prací. Ale už jen na návštěvu.


Za měsíc na shledanou,

Mario K.

Kategorie

Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.