Doprava zdarma při nákupu nad 1500 Kč.

Srpnové tren(k)ovinky

Napřed bych chtěl vám všem (a že vás bylo!) poděkovat, že jste se u mě na stánku stavili. S někým jsem se znal, s někým poznal, se všem popovídal, s mnohými si dal drink. Děkuji za vás!

Za „barem“ byla kamarádka Marcelka a každému, kdo řekl tajemné heslo „křeslo“ připravila mňam drink ze zázvoru, limety a vodky. Byl moc dobrý, ale zrovna já to musel hodně prokládat vodou, přeci jen jsem byl v práci… I na mě se ale trochu zábavy dostalo a šel jsem si zajezdit na autodrom. Řeknu vám, adrenalin srovnatelný s jízdou v normálním autě z venkova do Prahy ????

Měli jsme akci 3+1 a musím říct, že krabice se zbožím jsme domů vezli poloprázdné. Kupovali se nejen trenky, ale i slipy a jocksy, nějaké plavky i župany! Ten poslední putoval do Polska. Dostal jsem nabídku, ať prodávám prádlo i v Berlíně. Tak třeba budeme expandovat? A nevím, jestli to bylo tou duhovou party, ale pořád vás baví barvičky, obrázky a zábavné vzory. Super, není nad veselý život!

Zbytek týmu byl navečer už zralý na odpočinek, ale já si chtěl vynahradit tu honičku předtím i po dobu trvání akce, a tak jsem se odstřihl a šel, jak se říká, pařit. Skončil jsem až v ranních hodinách. Ono to tak bývá, když se jde na na mejdan, ale musím vám o sobě něco prozradit. Už jsem o tom tuším v náznacích mluvil, ale já nikdy nebyl velký pařmen. Stačilo mi pár drinků a šel jsem domů. Takže velké a dlouhé akce jsou pro mě taková vzácnost a pořádně si je poslední dobou užívám.

Suma sumárum – bylo to boží a příští rok se s vámi všemi těším zase na viděnou.

Krásný konec prázdnin,

Mario K.

Kategorie

Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.