Doprava zdarma při nákupu nad 1500 Kč.

Květnové tren(k)ovinky

A když jsem začal s tím, co dělám, řeknu vám takhle na začátek o své práci. Jako mladý kluk jsem přišel do Prahy a začal se živit jako stylista. Jsem vyučený pánský krejčí a okolo mě byli lidi, kteří se módou sami živili, takže to byla naprosto přirozená cesta. To byly mé začátky a práce, kterou jsem strašně rád dělal a poznal při ní spoustu skvělých lidí. Teď po letech, byť mám svou vlastní firmu, se do těchto začátků moc rád vracím, a tak mě sem tam můžete potkat i na place, jak „kmitám“ třeba při natáčení reklam pro Dermacol. Je ale pravda, že to dělám jen když je čas, a hlavně s partou, kterou už dobře znám. Kdysi jsem takto pracoval od rána do noci každý den a když bylo trochu volna, šil jsem trenky.

Trenky. Moje srdeční záležitost, něco, co dělám už dlouho a miluju to. Ano, srdeční záležitost, která mě ale živí okrajově. Málokdo asi ví, že kromě spodního prádla navrhuji a realizuji zastínění pergol.

Napadlo mě to ve chvíli, kdy jsem si splnil svůj sen o domku se zahradou a venkovní pergolou - na kterou příšerně pražilo sluníčko. Ceny a samotné služby za nabízené stínění mi vyrazili dech, a tak jsem si řekl, že to musí jít přeci levněji a přátelštěji. Jsem dost akční typ a, jak kamarádi říkají, vynalézavý i manuálně zručný, tak jsem se rozhodl, že to zkusím sám. Výsledek překvapil i mně samotného. Teď budu asi maličko neskromný, ale… Zvládl jsem to tak dobře, že po domácí poradě jsme se rozhodli zkusit to dělat profi. Založili jsme malou rodinnou firmu a šli do toho.

A ono to vyšlo. Zastíněním pergol se živím už nějaký ten rok. Realizovali jsme jich už stovky a máme plno spokojených zákazníků. Podívat se na naši práci můžete tady. Mám krásnou dílnu, na kterou jsem pyšný a přemístil jsem tam i šití trenýrek, u kterého víceméně relaxuji a přemýšlím nad tím, kdo je asi nosí, jaký je, i co ho baví.

Před časem jsem o tom přemýšlel trochu víc a řekl jsem si, že je mi vlastně docela líto, že trenky dost upozaďuji a z náhlého popudu se rozhodl, že chci být víc aktivní. Chci víc navrhovat, šít, vybírat látky, krásně balit balíčky a posílat je, i se s vámi někdy na nějakých akcích potkat. I proto jsem se rozhodl, že Prague Pride tentokrát bude a bude stát za to! I s novými produkty, které pro vás připravuji. A pozor, ne, nejde už jen o trenky, ale o takovou hodně příjemnou letní záležitost, kterou stopro oceníte. Víc neprozradím.

A co děláte vy? Plníte si své sny? Kam cesty osudu zaváli vás? Pište, pište, jsem zvědavý.

Mějte se krásně a v červnu další tren(k)ovinky,

Hezký den, Mario

Kategorie

Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.