Doprava zdarma při nákupu nad 1500 Kč.

Červencové tren(k)ovinky

Také se vám moc líbí mini detail duhové vlajky na boční straně. Taková milá drobnost, aby bylo všem jasno ???? Pokud máte v kufru nebo šatníku ještě místo, určitě se podívejte na nové lehké bazénové župánky a kolekci trenek. Budou se určitě hodit.

Pro mě konkrétně jsou prázdniny spojené s vůní Balakrylu. V červenci a srpnu byl čas upravovat interiér našeho bytu. Doteď, když dekoruji svůj dům, si na tyhle chvíle a vůni s nostalgií vzpomenu. Ale ne že bychom pořád jen pracovali. Byl také čas her a bláznivých dobrodružství.

I v dospělosti se naštěstí najdou chvíle, kdy je v hlavní roli hraní, veselí, spousta barev a kamarádů. Už je to, pravda, méně často, ale zato ty parádní duhové mejdany stojí za to! O čem mluvím?

O tom, že letos se opět můžeme potkat na PRAGUE PRIDE. Minulý roky jsem nebyl kvůli nedostatku času a kapacity, ale zjistil jsem, že mi to chybí. Potkat se s vámi, seznámit, popovídat, udělat fotku, dát si drink, to všechno, co k téhle akci patří.

Kdo chodí už pár let, ví, že nosimtrenky.cz má vždy svůj stánek, kde je pořádně rušno. Nejsem v něm jen já a moje trenky a novinky, ale i spousta mých blízkých kamarádů, kteří se v tento den přijdou jen tak podívat nebo rovnou pomáhají, protože, díky vám, je u mě pořád plno a také veselo. „Bavíme se“ celý den, mnohdy až do pozdních nočních hodin, kdy to zabalíme a děláme si takovou malou soukromou after party u Metronomu.

Takže jsem vám chtěl jen říct, že v sobotu, 10. srpna se na vás těším na Letenské pláni. A doufám, že se tam všichni potkáme v hravé náladě a že si přijdete vyzkoušet nové kousky.

Krásný červenec,

Mario K.

Kategorie

Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.